galerie
Over ons

StoneChief is een digitale dochter van de Haagse galerie Chiefs & Spirits.

 

Galerie Chiefs & Spirits is sinds 1992 toonaangevend specialist op het gebied van Afrikaanse en internationale kunst. De galerie heeft door de jaren heen talloze tentoonstellingen georganiseerd en aan tientallen kunstbeurzen en exposities deelgenomen. Chiefs & Spirits was een van de eerste Europese kunstgalerieën die zich bezig hield met de promotie van Zimbabwaanse kunst. Rob Rozenburg, de oprichter van de galerie, publiceerde in 1994 het boek 'Zimbabwe, Huis van Steen', dat nog altijd wordt beschouwd als een van de beste Nederlandstalige introducties in de Zimbabwaanse beeldhouwkunst.

 

 

De StoneChief webshop bestaat sinds 2010. De collectie heeft de kwaliteit die u ook van Chiefs & Spirits gewend bent.  Bij StoneChief geen serieproductie en kopieerwerk. Bij ons geen toeristenkunst zonder artistieke en financiële waarde, waar andere (internet)aanbieders soms mee pronken. StoneChief verkoopt unieke eenmalige stukken, van kunstenaars die die titel waardig zijn.

  

Tegelijkertijd is StoneChief toch zeer goedkoop. We hebben geen winkelpand, geen personeel en we doen niet mee aan beurzen en tentoonstellingen. Als webshopper bent u de eerste die daar van profiteert. Bij StoneChief liggen de prijzen lager, veel lager, dan wat u in een reguliere kunstgalerie zou moeten betalen.