Verzenden

Uw beeld wordt verstuurd per UPS of DHL. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling. Wij hanteren de volgende tarieven (geldig voor alle bestemmingen binnen de EU en de Schengen zone).

  

               

Verzendkosten

 < 0,5 kg

 €  5

 0,5 - 2 kg

 € 10

 2 - 5 kg

 € 15

 5 - 10 kg

 € 25

 10 - 20 kg

 € 35

 20 - 30 kg

 € 45

 > 30 kg

 op aanvraag

      

      

 

Nadat u het beeld van uw keuze aan de winkelwagen heeft toegevoegd worden de kosten voor de verzending automatisch berekend.

 

Voor beelden van meer dan 30 kg en voor zendingen buiten de EU maken wij graag een offerte op. 

 

Uw beeld wordt veilig verpakt in noppenfolie en karton.

 

Voor de levertijd van uw beeld moet u rekenen op 10 dagen. StoneChief is geen hoge snelheids-webshop. Onze beelden overstijgen de dagelijkse hectiek, en dat weerspiegelt zich ook in onze bedrijfsfilosofie. Bij StoneChief nemen we graag de tijd voor dingen, en hebben we vele interesses. En dat betekent ook dat we niet per definitie elke dag ter plaatse zijn om beelden te verschepen.

 

Dit gezegd hebbende: als klant bent u koning. Dus als u uw beeld sneller nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u het bij een bepaalde gelegenheid als cadeau wilt geven, dan doen wij er uiteraard alles aan om het beeld op tijd af te (laten) leveren. Laat het ons in dat geval gewoon weten en we nemen contact met u op om de details te bespreken.